2012-11-29 12:21:46• hírek • Szatmár.ro

Huszonöt személyt igazoltak – a Szamos partján laknak

Negyedszáz olyan személyt igazoltatott a Szatmárnémeti Helyi Rendőrség az elmúlt napokban, akik a Szamos partján különböző, összetákolt kuckókban laknak - derült ki a szatmárnémeti polgármesteri hivatal tájékoztatásából.

A helyi rendőrség járőreinek tapasztalatai valamint a lakossági bejelentések nyomán tartottak ellenőrzést a Szamos partján. Ott hat kis lakóközösséget mértek fel, ahol összesen 25 hajléktalan tengeti életét összetákolt kuckókban. Valamennyiüket ellenőrizte és igazoltatta a helyi rendőrség, ígéretük szerint pedig az ott élők folyamatosan a figyelmük középpontjában maradnak.

A polgármesteri hivatal felszólítására, a Florisal munkatársainak segítségével az ott lakók takarítási akciót hajtottak végre, mely során nem kevesebb, mint három köbméter szemét gyűlt össze. Ezt a közterület-fenntartó vállalat elszállította.

A polgármesteri hivatal honlapja végezetül arra figyelmeztet, hogy a szemét, háztartási hulladék, építkezési maradék stb. illegális lerakása ötszáztól ezer lejig terjedő pénzbüntetést vonhat maga után.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: